تورم خوراکیها و کالاهای اساسی اعلام شد
به گفته ایسکا ، مرکز آماری ایران متوسط قیمت مواد غذایی انتخاب شده در مناطق شهری را در ماه مه امسال منتشر کرد. بر این اساس ، در بین پنج غذای انتخاب شده در مناطق شهری در کشور ، در 5 قلم ، درصد تغییرات سالانه بالاتر از میزان تورم در نقاط ، مناطق شهری در کشور (4.1) و جزئیات به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه ، عناصر برنج ایران بیشترین افزایش قیمت با 3.5 درصد ، شیرینی های خشک و موضوعات خاکستر 4.9 درصد در مقایسه با ماه قبل بود.
گوشت قرمز و سفید و محصولات آنها
در این گروه ، بالاترین قیمت در مقایسه با ماه قبل افزایش یافته است ، کنسرو ماهی با 4.9 درصد و بیشترین کاهش قیمت -0 درصد در مقایسه با ماه قبل است.
لبنیات ، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه ، بالاترین قیمت افزایش یافته 8 ٪ ، شیر براکت 4.9 درصد و روغن نباتی فولادی 4.9 درصد و بیشترین کاهش تخم مرغ در مقایسه با ماه قبل -0.5 ٪ است.
میوه و آجیل
در این گروه ، بالاترین قیمت قیمت در مقایسه با ماه قبل بالاترین قیمت بود ، زیرا انار 4.9 درصد و سیب 4.9 درصد و بالاترین کاهش قیمت ها با -0 -0 -و -ترامپون در مقایسه با ماه قبل بود.
سبزیجات و لوبیا
لازم به ذکر است که در این گروه ، بالاترین قیمت برای لوبیای نخود افزایش یافته است 4.9 درصد ، لوبیای قرمز 4.9 درصد و کوتلدون با 4.9 درصد ، بالاترین کاهش قیمت گزینه -5 درصد ، سیب زمینی ها با -5.5 درصد ، پیازها -5.5 درصد و معلق با 0.9 درصد است.
شکر ، نوشیدنی و سایر غذاها
در این گروه ، بیشترین افزایش قیمت در مقایسه با ماه قبل ، شکر 3.5 درصد ، هفت درصد قند و چای خارجی را با 4.9 درصد بسته است.